Avantajele filmărilor cu drona pentru companii

Videografia cu drone a devenit cea mai tare tendință în marketingul de evenimente, în special în ultimii ani, oferind o modalitate unică și captivantă de a captura imagini video – care poate oferi beneficii semnificative pentru campaniile dvs.

Și având în vedere că videoclipul este cel mai performant tip de conținut pe toate platformele sociale, căutarea unor modalități noi și captivante de a încorpora videoclipuri ar putea fi esențială – iată o privire la câteva dintre modalitățile prin care videoclipurile cu drone pot contribui la creșterea implicării pentru marketingul dvs. digital.

Fotografii aeriene

Înainte de utilizarea dronelor comerciale, singura modalitate de a produce o fotografie aeriană a fost închirierea unui elicopter și a unui pilot autorizat și scoaterea lor în aer în momentul perfect. Nu numai că acest lucru necesită cheltuieli semnificative, dar există și cerințe de licențiere, înregistrarea planurilor de zbor, calendarul etc. Întregul proces este foarte greu de utilizat – în timp ce poate, de asemenea, să perturbe integritatea evenimentului în sine.

Dronele fac fotografiile aeriene mult mai simple, o calitate mult mai ridicată – în timp ce le fac disponibile la un cost semnificativ mai mic decât în ​​trecut.

Filmări aeriene

Videografia cu drone este deosebit de populară pentru evenimentele care au o acțiune rapidă, cum ar fi evenimentele sportive. Puteți trimite o dronă aproape de acțiune, și se poate deplasa și zbura pe teren chiar alături de concurenți. Permițând în același timp fotografii și videoclipuri.

Desigur, este nevoie de un nivel de abilitate pentru a stăpâni astfel zboruri si înregistrări aeriene, dar angajarea din nou a operatorilor de drone cu experiență reprezintă o fracțiune din costul fotografiilor aeriene anterioare – și, după cum puteți vedea, produce imagini uimitoare.

Cum se folosește videografia cu drone pentru marketingul evenimentelor

Iată câteva note rapide de inspirație despre modul în care puteți utiliza fotografii cu drone pentru evenimentele dvs.:

Zburați-vă drona în aer pentru a obține o vedere de pasăre asupra a tot ce se întâmplă în timpul evenimentului (sau pre-sau post-producție). Aceasta surprinde întreaga experiență într-un mod care atrage atenția, pe care publicul dvs. îl va adora.

Transmite în direct evenimentul în timp ce se întâmplă. Unele drone au acum funcții de streaming live, astfel încât să puteți filma de fapt evenimentul dintr-o serie de unghiuri pentru a obține un videoclip super-imersiv pe care urmăritorii dvs. de acasă îl pot viziona chiar dacă nu au putut ajunge la eveniment. Streaming-ul live funcționează de asemenea excelent pentru a fi afișat pe monitoare pentru a oferi participanților o experiență mai cuprinzătoare.

Arată în culise pe măsură ce te pregătești pentru eveniment. Fotografiile aeriene ale unei scene în curs de pregătire sau realizarea unei producții pot fi o modalitate excelentă de a genera emoție înainte de eveniment.

Faceți fotografii aeriene sau planuri de aproape pe care le puteți utiliza în materiale de marketing pentru următorul dvs. eveniment. Fotografia profesională poate ridica calitatea percepută a unui eveniment, astfel încât data viitoare în jurul tău să atragi și mai mulți clienți – și poate chiar la un preț mai ridicat.

Afișați o prezentare generală a tuturor activităților pe care le oferiți. De exemplu, la un festival de muzică, puteți zbura cu o dronă peste spațiu pentru a arăta mai multe etape și audiențe simultan.

Videografia cu drone poate funcționa bine pentru a evidenția implicarea unui sponsor într-un eveniment. Puteți utiliza fotografii cu drone pentru a demonstra unde este standul sponsorului, unde este semnalizarea acestora sau cum participă. Acest lucru funcționează mai bine dacă nu participați la eveniment, dar doriți să creați o mulțime de implicare.

Alte utilizări ale dronelor pentru evenimentul dvs.

Căutați locul perfect pentru a găzdui un eveniment? Poate fi dificil să-ți faci o idee despre un spațiu sau o proprietate completă, mergând doar pe teren sau uitându-te la o hartă. Dacă zbori cu drona peste proprietate, îți poți da un sentiment mai bun despre cum arată și poți apoi să aduci materialele înapoi echipei tale pentru discuție și aprobare. Veți obține o vedere aeriană a spațiului și puteți chiar să captați zone greu de văzut pentru o mai bună cartografiere și planificare.

Puteți utiliza, de asemenea, acele fotografii cu drone pentru a organiza evenimentul cu o privire în profunzime a locului în care se află totul în spațiu.

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a adăuga un alt unghi conținutului dvs. digital, merită să luați în considerare acest lucru Potențialul videoclipurilor cu drone și utilizarea profesioniștilor cu drone pentru următoarea dvs. campanie.

Trimite mai departe!