Cele mai importante actualizări pe Facebook pe care trebuie să le cunoașteți: ianuarie 2021

Noile actualizări de pe Facebook sunt întotdeauna în lucru, ceea ce înseamnă că există întotdeauna noi oportunități de a vă depăși concurenții.

Reproiectarea paginilor Facebook și noi controale de administrare

DA, se pare că Pages s-a transformat! O varietate de actualizări ale funcționalității Pagini Facebook au fost lansate la începutul acestei luni.

Un aspect de pagină reproiectat se dorește a fi mai intuitiv, cu un aspect nou simplificat, care face mai clară vizualizarea biografiilor, a postărilor și a informațiilor importante. Abilitatea de a „aprecia” o pagină va fi eliminată, lăsând doar „Urmăritori” – în loc să aibă cele două opțiuni de zgâriere a capului pentru ca fanii să aleagă între ele.

Navigarea între profilurile personale și Pagini este acum și mai ușor de făcut.

Pages are, de asemenea, o nouă funcție de întrebări și răspunsuri interesante. Adăugați un subiect pentru ca adepții dvs. să vă întrebe. Pe măsură ce le răspundeți, întrebările și răspunsurile devin parte dintr-un teanc pe care fanii îl pot trece. (În acest moment, această caracteristică este disponibilă numai pe computerul dvs.)

Dacă sunteți conectat ca pagină, veți avea și acum acces la un feed de știri de pagini dedicat pentru a permite utilizatorilor să descopere conținut mai relevant, precum și să interacționeze cu colegii și prietenii. Acest flux de știri va sugera, de asemenea, noi conexiuni special pentru pagina dvs., indiferent dacă sunt persoane publice relevante, grupuri sau alte pagini.

În plus, comentariile personalităților publice vor fi acum aduse în partea de sus a secțiunii de comentarii pentru postările de pe pagina dvs., pentru o vizibilitate mai largă. Utilizatorii Facebook vor putea urmări paginile direct atât din comentarii, cât și din postări de recomandări.

Noi controale de administrator

În culise, comenzile de administrare actualizate bazate pe sarcini permit o utilizare mai nuanțată de către echipa de administratori. Acordați cuiva control deplin sau doar acces parțial. Aceasta ar putea include sarcini precum accesarea statisticilor, crearea de reclame, postarea de conținut sau gestionarea activității comunității, de exemplu.
Noua și îmbunătățită experiență a paginilor va oferi în plus informații utile, notificări mai relevante, precum și caracteristici de siguranță și integritate pentru a prinde spam și conturi false.

Trimite mai departe!