Ce este fotografia industrială și de ce este atât de important?

Fotografia industrială înseamnă să vă arătați echipamentele, produsele, mașinile, procesele și, uneori, lucrătorii și oficialii companiei dvs., toți în acțiune.

Ce este fotografia industrială?

Fotografia industrială este un instrument subestimat care vine cu o cantitate imensă de beneficii. De la crearea de conținut captivant și de încredere pentru site-ul dvs., dezvoltarea unei prezențe online puternice, până la transmiterea cu experiență a mesajului mărcii dvs. cu un avantaj competitiv.

Una peste alta, conținutul de fotografie industrială care arată procesele tale în acțiune dă viață companiei tale, construind conexiuni mai puternice cu clienții și o imagine mai profesională. Este cazul oricărei industrii, fie că este vorba de fotografie profesională pentru construcții, producție, inginerie, producție textilă, servicii electrice, excavare, producție, lista poate continua!

Deci de ce este important?

Există un motiv pentru care companiile care folosesc imagini reale, unice, sunt cu 95% mai eficiente în generarea de clienți potențiali decât cele cu fotografii de stoc. Clienții sunt din ce în ce mai interesați să vă cunoască marca, ceea ce face ca a fi transparent și demn de încredere să fie mai benefic ca niciodată. Este important să le oferi clienților o impresie la ce să se aștepte de la tine, de la profesionalismul, facilitățile și specialitățile tale. Fotografia industrială este, prin urmare, un mare stimulent pentru clienți să aibă încredere în abilitățile și organizația dumneavoastră.

Este chiar o modalitate grozavă de a începe conversațiile. Gândește-te, consumatorii sunt curioși de unde provin achizițiile lor, există chiar și emisiunea numită „Cum se face” pe canalul de descoperire care alimentează exact această curiozitate.

De asemenea, consumatorii devin din ce în ce mai interesați de impactul social, de sănătate, de mediu și de siguranță al proceselor de producție ale unei companii de la care cumpără, 70% spunând că aceste preocupări sunt incluse în procesul lor de luare a deciziilor de cumpărare. Și 78% cred că modul în care o companie își tratează angajații este unul dintre cei mai buni indicatori ai nivelului său de încredere. Așadar, ajutați clienții să ia această decizie folosind fotografii industriale ale locului de muncă.

Câteva exemple de fotografii industriale în acțiune pot include:

Muncitori din fabrică
Fotografii de mașini specializate
Fabricarea fotografiilor
Fotografii la linia de asamblare
Fotografii cu echipament
Muncitori in actiune pe santier

Trimite mai departe!