Skip to content

Despre noi

Bazându-ne pe o experiență de peste 20 ani de activitate, în care am finalizat peste 100 de proiecte atât pentru clienți români cât și pentru clienți străini, avem cunoștințele necesare să vă oferim următoarele servicii: web design, web programming, creații mulltimedia, DTP, fotografii comerciale, proiectare și creare sisteme de comerț online, identitate de corporație și nu în ultimul rând, grafică publicitară.

Toate aceste servicii pot face mai accesibilă afacerea dumneavoastră și avantajele se vor resimți în primul rând în vânzări, în costurile de comunicare, iar implementarea unui sistem fidel de menținere a utilizatorilor afiliați brandului clientului este un mare câștig.

20

De ce Stevenson Design?

  • Avem o experienta bogata –  peste 150 de clienti cu peste 250 de proiecte web design si grafica publicitara. 
  • Avem un spectru de colaborare largit in toate domeniile, de la companii, institutii bugetare si ONG. Am realizat website-uri de prezentare, magazine online, aplicatii web, integrari in sisteme, grafica si fotografii publicitare.
  • Profesionalism – Peste 80% dintre proiectele noastre provin de la clientii pre-existenti si recomandari.
  • Continuitate si loialitate – 98% dintre clientii nostri colaboreaza in continuare cu noi.
  • Identitate personala – Fiecare afacere necesita o strategie personalizata. Noi va oferim consultanta ca ideile dumneavoastra sa devina realitate si sa fie cat mai eficiente.
  • Oferim servicii complete la proiectele web (Inregistrare domeniu, web hosting, web design & development, promovare). Asadar, le gasiti pe toate in acelasi loc.
  • Nu percepem adaos comercial pentru numele domenilor proiectelor web realizate de Stevenson Design.
  • Oferim suport pentru proiectele deja existente.

Ca venim în ajutorul tău, pentru a fi mai ușor de parcurs serviciile noastre am împărțit activitatea noastră pe 3 branduri. Am creat cele 3 branduri deoarece ne-am gândit la un plan de acțiune care are scop de a ajuta creșterea afacerii tale! În funție de afacerea pe care o ai și de serviciile pe care le deții îți este mai ușor să alegi unul dintre serviciile noastre.

Stevenson servicii web

VisualBrand

Oradea 360

Contact

s.c. Stevenson s.r.l.

Str. Henri Coandă, nr. 2, 40228 • Oradea - Bihor • România

s.c. Stevenson s.r.l.

Cod unic de înregistrare: / 14903947

Nr. de ordine în Reg. Com: / J05/944/2002

BCR – Oradea
RO67RNCB0032046481590001 – RON
RO40RNCB0032046481590002 – EURO

Trezoreriria Oradea:
RO27TREZ0765069XXX000828