Dimensiunea imaginilor de pe Facebook

Dimensiunea imaginii de profil Facebook

În timp ce fotografiile de profil sunt rotunde atât pe pagina de Facebook, cât și pe profilurile personale, fotografia încărcată ar trebui să fie pătrată.

Pentru rezultate optime, atunci când utilizați o imagine a feței dvs., asigurați-vă că fața dvs. este centrată în cerc și că capul nu este tăiat la frunte sau bărbie. Dacă folosiți o siglă, utilizați o versiune care se va potrivi frumos într-un cerc și nu va fi tăiată.

Cel mai bun mod de a verifica acest lucru este adăugând un cerc gol la grafica dvs. în editor. Utilizați forma cercului cu o margine colorată și fără umplutură pentru a verifica de două ori plasarea dvs. Asigurați-vă că cercul se potrivește perfect în pătrat.

Dimensiunea recomandată a imaginii:

Deși aceasta poate fi de orice dimensiune mai mare a imaginii pătrate, aceasta apare la 170 x 170 pixeli pe desktop și 128 x 128 pixeli pe mobil.

Dimensiunea fotografiei de copertă Facebook

Pentru profiluri și pagini, fotografia dvs. de copertă Facebook ar trebui să aibă 820 x 312 pixeli sau un raport de aspect mai mare de 16: 9. Aceste fotografii de copertare apar pe mobil la 640 x 360 pixeli, deci asigurați-vă că cele mai importante informații sunt în zona centrală.

Iată câteva considerații atunci când proiectați imagini de copertă Facebook pentru marketingul dvs. pe rețelele sociale.

Copertele paginii pot fi un videoclip sau o prezentare de diapozitive în loc de o imagine.
Imaginea de copertă pentru profilurile personale are acum fotografia de profil în partea de jos centrală.
Există un gradient de gri de-a lungul marginii de jos a imaginilor de copertă a profilului și a paginii
Imaginile de copertă par mai largi și mai înalte pe desktop decât pe dispozitivele mobile.
Păstrați tot conținutul important cât mai aproape de centru, sus și jos sunt tăiate pe telefoane mobile și tablete.
Grupurile au o bandă albastră în partea de jos a imaginii.
Utilizați PNG dacă există text, elemente grafice sau sigle în imaginea de copertă.
Testați întotdeauna grafice noi înainte de a le considera terminate.

Dimensiunea recomandată a imaginii:

Deși acesta poate avea un raport de aspect mai mare de 16: 9, acesta apare la 820 x 312 pixeli pe desktop și 640 x 360 pixeli pe mobil.

Dimensiunea fotografiei de copertă a evenimentului Facebook

Fotografiile de copertă ale evenimentului oferă o imagine vizuală a ceea ce utilizatorii se pot aștepta de la evenimentul dvs. chiar de pe băţ. Indiferent dacă distribuiți o fotografie a unui eveniment anterior sau includeți un itinerar al evenimentului, aceasta este o modalitate excelentă pentru marketeri de a atrage participanți.

Asigurați-vă că imaginea evenimentului dvs. este de înaltă calitate. Cea mai bună modalitate de a economisi este ca un fișier JPG cu rezoluție mai mare sau un fișier PNG.

Dimensiunea recomandată a imaginii:

1200 x 628 pixeli

Dimensiunea fotografiei de copertă a grupului Facebook

La fel ca Business Pages, fotografia de copertă a grupului dvs. Facebook vă prezintă grupul dintr-o privire. Acestea sunt excelente pentru a atrage și mai mulți membri.

Dimensiunea recomandată a imaginii:

1640 x 856 pixeli

Dimensiunea imaginii postării pe Facebook

Când partajați o postare cu o imagine pe Facebook, acestea ar trebui să fie de obicei orizontale, cu excepția cazului în care creați o postare carusel. Postările care împărtășesc o fotografie alături de o pre vizualizare a linkului variază atât de ușor ca dimensiune, dar puteți păstra același concept al imaginii dvs.

Dimensiunea recomandată a imaginii:

Fotografii – 1200 x 630 pixeli
Linkuri – 1200 x 628 pixeli

Dimensiunea anunțului Facebook

Facebook oferă o selecție largă de tipuri de anunțuri. Din fericire, cu câteva dimensiuni sunteți acoperit pentru majoritatea. În principal, există două tipuri de reclame, cu un link și fără un link. Alegeți dimensiunea în funcție de tipul de anunț de care aveți nevoie.

Reclamele cu un link sunt cele mai frecvente. Acestea pot fi orizontale cu un raport de 1,91: 1 sau pătrat la un raport de 1: 1.

Dimensiunea recomandată a imaginii:

940 x 788 pixeli
1200 x 628 pixeli
1200 x 1200 pixeli

Dimensiunea Poveștii Facebook

Povestea Facebook are un raport de aspect vertical de 9:16. Puteți crea imagini și grafică la dimensiunea corectă pentru Facebook cu ușurință folosind una dintre sutele de șabloane statice și animate.

Dimensiunea recomandată a imaginii:

1080 x 1920 pixeli

Recomandare!

Recomandarea noatră ar fi ca in loc de populara extensie JPG folosiți imagini fomat PNG. Calitatea imaginilor postate o să fie simțitor mai bună
Trimite mai departe!