Probleme raportate pe adrese de e-mail Yahoo

Probleme raportate pe adrese de e-mail Yahoo

Yahoo Mail funcționează ca un serviciu de webmail online gratuit, care este online de peste 15 ani, așa că în acest timp utilizatorii ar fi văzut multe probleme. Serverele Yahoo Mail se defectează fie în anumite regiuni, fie ocazional este o întrerupere globală care primește și o declarație oficială de la companie.

Problemele obișnuite cu Yahoo Mail includ posibilitatea de a citi e-mailuri și de a trimite prin portalul online, iPad, iPhone sau aplicații Android. Cele mai importante plângeri implică de obicei pagina de conectare și acest lucru nu se datorează întotdeauna parolelor uitate, deși în ultimul timp utilizatorii se plâng cel mai mult de e-mailurile care nu descarcă conținutul, atașamentele și sunt foarte lente. Acest lucru s-ar putea datora cu siguranță problemelor de server din diferite regiuni.

Yahoo Mail

Pentru a vedea dacă există probleme astăzi, aruncați o privire la actualizările de stare lăsate de cititorii noștri și trimiteți comunității orice probleme pe care le aveți. Cu peste 200 de milioane de utilizatori în întreaga lume, întreruperile vor fi resimțite de mulți chiar și atunci când se află doar în anumite țări.

Probleme raportate recent

Din păcate, recent, cei de la Yahoo au mărit severitatea filtrelor folosite. În unele situații email-urile trimise de către dumneavoastră la diverși destinatari intra în folderul Spam!.

Trimite mai departe!